Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги

...
Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги
Коментари Харесай

30-годишен милиардер почина в съня си

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, снабдител на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, умря в съня си на 23 ноември, предаде CryptoDnes.bg.

На формалния уеб страница на компанията към този момент се демонстрира изскачащ прозорец, който удостоверява гибелта на Куландър и също по този начин споделя някои детайлности за неговите достижения.

 „ С най-дълбока горест и натежало сърце ви осведомяваме за кончината на нашия другар и съосновател Тиантиан Куландър, който умря ненадейно в съня си на 23 ноември 2022 година “, гласи известието

Куландър беше на 30 години и оставя след себе си брачна половинка и наследник.

Известен също като „ ТТ “, Куландър беше съосновател на основаната в Хонконг Amber Group, която се разказва като „ снабдител на криптофинансови услуги като обезпечаване на ликвидност, търговия и ръководство на активи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата “.

Освен в Amber Group, ТТ е бил член на борда на компанията за електронни спортове Fnatic и е основал KeeperDAO – децентрализиран финансов протокол, който разрешава на участниците да търгуват, заемат и залагат активи със отбрана от ботове, извличащи цената на миньорите (MEV ботове).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР